17. Međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski Front u Kulturnom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2019, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

17. Međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski Front u Kulturnom centru

Nezavisni filmski centar Kino Klub Novi Sad ove godine organizuje 17. Međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski Front. Festival se održava u Kulturnom centru Novog Sada od 24. do 27. oktobra.

Festival sada ima već respektabilnu tradiciju i kontinuitet, a podržan je od Grada Novog Sada i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019 (OPENS 2019).

Godinama u nazad Filmski Front pokazuje da je kvalitetno selektovan i veoma posećen festival kojem se publika raduje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Festival neguje i afirmiše autorski umetnički izraz, eksperiment, profesionalizam ali i entuzijazam, kao i tradicionalne filmske forme. Svi program su otvoreni za javnost, a ulaz na festival je slobodan tokom sva četiri dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.