Напредњаци у рекордном року прикупили потписе за подршку листи „Александар Вучић – Војводина не сме да стане” (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 00:08

Напредњаци у рекордном року прикупили потписе за подршку листи „Александар Вучић – Војводина не сме да стане” (ВИДЕО)

Српска напредна странка у Новом Саду данас је за мање од пар сати, прикупила неопходан број потписа за подршку листи „Александар Вучић – Војводина не сме да стане“. Тако успешна и брза акција није виђена у савременој политичкој пракси. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Оно што ову акцију чини још значајнијом јесте чињеница да је СНС успела да прикупи невероватних 7000 потписа у само неколико сати.
Оволики број потписа представља политички рекорд, с обзиром на кратко време у којем је постигнут.
СНС је започела скупљање потписа у 17 часова, а завршила га је за свега пар сати, до 22 часа када су представници Српске напредне странке предали сакупљене потписе Покрајинској изборној комисији. Гужве на локацијама за прикупљање потписа сведочиле су о масовном одзиву грађана. Медији су извештавали о импресивним редовима који су стрпљиво чекали да изразе своју подршку листи ”Александар Вучић – Војводина не сме да стане.
Потписи подршке скупљани су широм Војводине, а посебан акценат био је стављен на Нови Сад, где су различите локације биле поприште масовног одзива грађана.

Hiljade ljudi čeka u redovima: U toku prikupljanje potpisa za pokrajinsku listu SNS-a “Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane” (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Напредњаци у рекордном року прикупили потписе за подршку листи „Александар Вучић – Војводина не сме да стане” (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.