Војводина преокретом у судијској надокнади „потопила“ Јавор на поплављеном „Карађорђу“

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2023, 21:23

Војводина преокретом у судијској надокнади „потопила“ Јавор на поплављеном „Карађорђу“

Фудбалери Војводине победили су на свом „Карађорђу“ екипу Јавора резултатом 2:1 у осмом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина Воша је први пут озбиљније припретила после 20 минута игре, Ивановић је центрирао са левог бока, Зукић је са седам метара гађао главом, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Манојловић је добро интервенисао.
Јавор је на истеку пола часа игре дошао до вођства, Гојковић је послао дубински пас, Танко је био бржи и спретнији од Букинца и потом је гађао поред Царевића у први угао за 0:1.
У самом финишу утакмице Радуловић је био најближи голу, после центаршута са левог крила, са пет метара је гађао под пречку, Манојловић је опет интервенисао. У надокнади времена Воша је успела да дође до гола, Радуловић је извео корнер, а Милосављевић био највиши у скоку за 1:1!
Ту није био крај, јер је у седмом минуту надокнаде Милосављевић оборен у шеснаестерцу, а судија показао на белу тачку. Одговрност је преузео Асмир Кајевић и погодио за 2:1 и велики преокрет и три бода!
До краја није било промене резултата, Воша је на крају успела да дође до победе, а у наредном колу у четвртак од 18.30 гостује Вождовцу.
Mladost prekasno pokazala zube protiv Uba – novosadski timovi još uvek na začelju Prve lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина преокретом у судијској надокнади „потопила“ Јавор на поплављеном „Карађорђу“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.