Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 09:21

Војводина поражена на Кипру, АПОЕЛ у Нови Сад долази са голом предности

Фудбалери Војводине изгубили су од екипе АПOЕЛА-а резултатом 2:1 у првом мечу другог кола квалификација Лиге конференције. Фото: ФК Војводина АПОЕЛ је повео у 32. минуту након лоше реакције и поставке одбране Војводине, Сушић је вратио оштру лопту кроз петерац, а тамо је на правом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << месту Квилитаја и лако погодио за 1:0.
У 56. минуту, Воша је извела најлепшу акцију и изједначила, након Николићевог корнера, лопта је дошла до Траореа, који је одложио до Чумића који је пронашао Зукића а овај главом само скренуо у мрежу за 1:1.
Међутим, у 65. минуту, након корнера са леве стране и лоше процене Царевића који је промашио лопту приликом излетања, Двали је погодио за 2:1.
До краја није било промене резултата, Воша има гол заостатка пред реванш за седам дана на „Карађорђу“.

Sud u Lozani odbio žalbu Kolubare, potvrđene odluke FSS, liga počinje po planu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина поражена на Кипру, АПОЕЛ у Нови Сад долази са голом предности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.