Војводина ће угостити Борац на премијери пред Новосађанима, улаз бесплатан

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 14:54

Војводина ће угостити Борац на премијери пред Новосађанима, улаз бесплатан

Фудбалери Војводине одиграће још једну, последњу контролну утакмицу пред старт сезоне 2023/24, а ривал „старој дами“ биће Борац из Бањалуке. Фото: ФК Војводина Након што је екипа Радослава Батака одрадила главни део припрема на Мариборском Похорју у Словенији, где је остала непоражена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на пет утакмица, у генералној проби у госте у Нови Сад долази братски клуб из Бањалуке.
ФК Војводина је за први меч у овој сезони пред својим навијачима одлучио да отвори капије, па је тако улаз у среду од 20 часова бесплатан.
Управа на челу са председником Драгољубом Збиљићем, тренер Батак, стручни штаб и играчи, позивају све навијаче да дођу и поздраве играче на уласку у нову сезону, али и посебног ривала, братски клуб из Бањалуке.
Као што је познато, Воша и Борац имају посебну конекцију, а клуб из Бањалуке основан је 4. јула 1926. године и игра на „Градском“ стадиону, капацитета 10.030 седећих места.
На клупи Борца је Винко Мариновић, а треба истаћи да су Бањалучани протеклу сезону завршили на другој позицији Премијер лиге Босне и Херцеговине, те да ће попут Воше стартовати од другог кола квалификација за Лигу конференције против бечке Аустрије.
Наш братски клуб је највеће успехе у историји остварио у шампионским сезонама Премијер лиге БиХ 2010/11 и 2020/21, као и у сезони 1987/88, када је Борац освојио тадашњи Куп Маршала Тита. Борац је тадашњи национални куп освојио као друголигаш, и по том је био јединствен у историји тог такмичења.
ФК Војводина овим поводом, на предстојећој утакмици на „Карађорђу“, жели Борцу и његовим навијачима срећан улазак у нову сезону 2023/24.
Eraković: Jedva čekam punu „Marakanu“


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина ће угостити Борац на премијери пред Новосађанима, улаз бесплатан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.