ФК Војводина се сели у Бачку Тополу – познато када почињу радови на „Карађорђу“

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 12:57

ФК Војводина се сели у Бачку Тополу – познато када почињу радови на „Карађорђу“

Фудбалери Војводине нову сезону крећу са свог „Kарађорђа“, а реконструкција стадиона у Новом Саду почиње 1. октобра, саопштио је данас Управни одбор ФК Војводине. Фото: ФК Војводина У саопштењу се наводи да је на састанку са градоначелником Новог Сада Миланом Ђурићем и са представницима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Фудбалског савеза Србије договорено да реконструкција стадиона „Kарађорђе“, која подрзумева грађевинске радове и постављање новог „зеленог тепиха“ са хибридном травом, започне 1. октобра.
Kако је дефинитивно одређен датум почетка радова на „Kарађорђу“, Управни одбор ФK Војводина донео је одлуку да фудбалску сезону 2023/2024 започне на стадиону у Новом Саду на коме ће ФК Војводина као домаћин играти своје утакмице до 30. септембра.
Након тог датума па све до завршетка поменутих радова своје спортске ривале Војводина ће дочекивати на стадиону „ТСЦ арена“ у Бачкој Тополи. Што се тиче међународних утакмица, од раније је познато да стадион „Карађорђе“ испуњава само „УЕФА 2 стандард“, међутим, ФК Војводина и даље чека коначну одлуку УЕФА, те ће у наредних седам до 10 дана бити познато да ли ће Воша бити домаћин у Новом Саду или у Бачкој Тополи, наводи се на сајту ФК Војводина.
Najboljim novosadskim đacima tradicionalno uručene Vidovdanske nagrade – dodeljeno ukupno 1.105 nagrada (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Војводина се сели у Бачку Тополу – познато када почињу радови на „Карађорђу“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.