Градоначелник Ђурић приредио пријем за представнике рукометног клуба „Војводина“

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jun.2023, 19:14

Градоначелник Ђурић приредио пријем за представнике рукометног клуба „Војводина“

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин, у Свечаној сали Градске куће примили су играче и управу Рукометног клуба „Војводина“ поводом остварених резултата и освојенa три трофеја у претходној сезони. Фото: Град Нови Сад – >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Данас са нама су истински шампиони, рукометаши „Војводине“, са сезоном у којој је остварен највећи успех Рукометног клуба „Војводина“ од његовог оснивања  – освојена су три пехара. Најзначајнији резултат, који ће златним словима бити уписан у историју рукомета у Србији и Новом Саду, јесте освајање ЕХФ Европског купа, поред десет узастопних титула државног првака и освајање Свесрпског купа. Сви чланови екипе су показали храброст, тимски дух и да побеђују када је најтеже, уз све повреде које су их пратиле током сезоне. Наредне године очекујемо учешће у ЕХФ Лиги Европе, које је друго по важности такмичење у рукомету, а представља шансу и прилику да се играчи опробају играјући са европским клубовима из Шпаније, Француске и Немачке, изјавио је градоначелник Ђурић.
– У име свих Новосађана и у своје лично име честитао бих још једном руководству, стручном штабу и оним најважнијима – играчима на оствареним успесима, додао је градоначелник.
Председник Рукометног клуба ,,Војводина“ Душан Бајатовић и капитен Миљан Вуковљак, захвалили су се градоначелнику и Граду Новом Саду на подршци коју пружају клубу, али и покровитељима и спонзорима из привреде, уз поруку да се тим који побеђује неће мењати, а да су остварени резултати круна рада спортиста. 
Град Нови Сад је одавно препознао колико је важно створити добар и подстицајан амбијент за наше спортисте, те се тако и рукометни спорт афирмише кроз многе програме. У последње три године за Рукометни клуб „Војводина“ Град је издвојио 67,5 милиона динара из Буџета.
“Schneider Electric“ stvara budućnost u Novom Sadu sa otvaranjem “InGrid“ poslovne zgrade (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градоначелник Ђурић приредио пријем за представнике рукометног клуба „Војводина“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.