Пријем представника ватерполо клуба „Војводина“

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jun.2023, 17:57

Пријем представника ватерполо клуба „Војводина“

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин примио је у Градској кући  управу Ватерполо клуба „Војводина“, и женску секцију тог клуба, сениорке које су ове године освојиле трећи Куп Србије и Првенство Србије, што је трећа дупла круна за редом. Фото: Град Нови Сад „Град >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Нови Сад и Градска управа за спорт и омладину, настављају стратегију улагања у спортске клубове, пре свега у инфраструктуру и младе који крећу спортским стопама. Ватерполо клубу „Војводина“, омогућили смо адекватне услове за тренирање захваљујући реконструкцији базена са свим пратећим објектима, како би својим талентом могли да парирају европским клубовима“, истакао је члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин, и додао да трећа освојена титула за редом, долази као потврда преданог рада и њихове посвећености талентованим младим женама.
Фото: Град Нови Сад Слађана Дрезгић, тренер женске секције Ватерполо клуба „Војводина“, захвалила се на изузетној подршци Града Новог Сада и истакла да су поносни што су на десетогодишњи јубилеј од оснивања женске ватерполо селекције Ватерполо клуба „Војводина“ по трећи пут постале дупле шампионке и да то све не би било могуће без подршке Града, који је умео да ослушне и буде ветар у леђа њиховим успесима, те је додала да је ово мотив за још више рада и успеха, како би у будућности, својом квалитетном игром, представљале наш Град и Републику Србију на европским и светским такмичењима.
Фото: Град Нови Сад Ватерполо клуб „Војводина“ поносан је на остварене резултате у претходном периоду како са женском сениорском екипом која је освојила Првенство Србије и трећи пут заредом дуплу круну, мушком сениорском екипом која је са три победе у наставку такмичења обезбедила опстанак и са десетог места на крају заузела осмо место, док су млађе категорије поправиле своје резултате, а квалитету рада и напретка сведоче и позиви у млађе репрезентативне селекције Србије за девет играча Клуба.
Фото: Град Нови Сад Град Нови Сад, претходних година кроз годишње и посебне програме, подржао је активности Клуба, у 2021. години укупно је издвојено и исплаћено 27.000.000,00 динара, за 2022. годину 17.982.817,21 динара, а за 2023. годину опредељена су средства за годишњи програм, у износу од 18.000.000,00 динара.
Град Нови Сад наставиће несебично да помаже спортским клубовима, јер је спорт будућност наше земље, а примарни циљ подизање свести о значају ангажовања деце у спорту. Otvorena međunarodna konferncija „Dani socijalne zaštite“ u Novom Sadu

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријем представника ватерполо клуба „Војводина“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.