Највећи Војводинаш? Тодор сам остао на стадиону по киши, чекао вести о наставку меча, а за пожртвовање добио и поклон (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 11:21

Највећи Војводинаш? Тодор сам остао на стадиону по киши, чекао вести о наставку меча, а за пожртвовање добио и поклон (ФОТО)

Меч полуфинала Купа Србије између Војводине и Чукаричког прекинут је синоћ у 33. минуту при резултату 0:2 због обилних падавина и воде која је прекрила „Карађорђе“. Иако су многи убрзо напустили стадион, један човек остао је у нади да ће меч бити настављен. Фото: ФК Војводина Тодор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Монарев, ког неки познају и као „Тоша Воша“, остао је да седи усамљен на источној трибини дуго након прекида меча.
Као знак захвалности, клуб је Тодору синоћ на лицу места поклонио брендирану клупску седалицу, а апел навијача у коментарима је да се овом деки поклони и сезонска карта за наредну сезону, или бар дрес са потписима играча.
„И кад је сунце, и кад је киша, црвено-бели Нови Сад!“, навео је клуб на друштвеним мрежама уз ову причу.
Утакмица полуфинала Купа Србије против Чукаричког, биће одиграна данас 18. маја, са почетком у 15 часова.
Играће се нова утакмица, од првог минута и почетног резултата 0:0.
Фудбалски клуб Војводина такође обавештава јавност да ће улаз на утакмицу на свим трибинама бити бесплатан и позива своје навијаче да у још већем броју дођу на стадион „Карађорђе“ и подрже „стару даму“ у настојању да избори пласман у финале Купа Србије.
Војводина и Чукарички играће нову утакмицу Купа Србије

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Највећи Војводинаш? Тодор сам остао на стадиону по киши, чекао вести о наставку меча, а за пожртвовање добио и поклон (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.