Војводина и Чукарички играће нову утакмицу Купа Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:41

Војводина и Чукарички играће нову утакмицу Купа Србије

Новосадски клуб је саопштио преко сајта и друштвених мрежа да ће се прекинута утакмица Војводине и Чукаричког у полуфиналу Купа Србије неће настављати већ ће се данас од 15 часова одиграти нова утакмица. Фото: ФК Војводина
Утакмица полуфинала Купа Србије између Војводине >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Чукаричког прекинута је у 33. минуту игре због невремена и лошег стања терена на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду.

Сагласност за прекид дала су оба тима, а Чукарички је у тренутку прекида водио са 2:0 головима Виктора Рогана у седмом и Мохамеда Бадамосија у 27. минуту.
У том тренутку у Чукаричком вероватно нису били свесни да ће изгубити два гола предности јер не важе иста правила о наставку утакмица за лигу и Куп Србије.
Недавно прекинута утакмица Суперлиге Србије између Чукаричког и Партизана настављена је од минута у којем је прекинута. Међутим, не важе иста правила за лигу и Куп Србује.
„Ако је утакмица сталног такмичења морала да буде прекинута из оправданих разлога који се нису могли отклонити, о чему одлучује судија, или је прекинута због наступа дана жалости, одиграће се нова утакмица уколико је до прекида дошло пре истека 80 одсто регуларног времена одређеног за игру. А ако је утакмица прекинута по истеку 80 посто регуларног времена одређеног за игру, регистроваће се постигнутим резултатом“, стоји у правилнику о Куп такмичењу.
Зато је Војводина издала саопштење да ће се нова утакмица играти у четвртак 18. маја од 15 часова.
„Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све своје навијаче да ће утакмица полуфинала Купа Србије против Чукаричког, која је вечерас прекинута због невремена, бити одиграна у четвртак, 18. маја, са почетком у 15 часова. Играће се нова утакмица, од првог минута и почетног резултата 0:0“, наводи се у саопштењу ФК Војводине.
Ђоковић побеснео на Норија: Британац погодио лоптицом српског тенисера (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина и Чукарички играће нову утакмицу Купа Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.