Меч сезоне за „стару даму“: Војводина дочекује Чукарички у полуфиналу Купа Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 12:35

Меч сезоне за „стару даму“: Војводина дочекује Чукарички у полуфиналу Купа Србије

Фудбалери Војводине ће у среду од 18 и 30 часова на Карађорђу дочекати екипу Чукаричког у полуфиналу Купа Србије. Фото: ФК Војводина Тренер Војводине Радослав Батак оценио је да је предстојећа утакмица са Чукаричким најважнија од како је на клупи „старе даме“. Батак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је оптимиста упркос два везана пораза од Чукаричког и Црвене звезде.
„Нећу рећи ништа ново ако кажем да нас сутра очекује најважнија утакмица у сезони. Много их је било до сада, али је ова такође једна од њих. Желимо да уђемо у финале и да се упишемо у историјске странице клуба, јер Војводина је до сада осам пута играла финале Купа, а два пута освајала трофеј. Свесни смо важности утакмице и значаја и мислим да смо спремни и верујем да ћемо то сутра и показати да нашем стадиону пред нашом публиком. Што се тиче играчког кадра, сви су спремни.
На прошлој утакмици смо мало и тактизирали, рекао сам и играчима да је утакмица са Црвеном звездом прво, а са Чукаричким друго полувреме. У сваку утакмицу улазимо озбиљно како и доликује Војводини и њеној традицији. Осим Уроша Николића који је био болестан, јуче су сви тренирали и сви су спремни“, рекао је Батак.
Он сматра да је његов тим приказао много више добрих него лоших ствари у протекле две утакмице. Фото: ФК Војводина „У сваком добру има и нешто лоше, али и обрнуто. Рекао сам и после утакмице са Чукаричким да смо били бољи ривал, направили смо једну, две грешке које су нас коштале. Анализирали смо и утакмицу са Звездом, видели смо много добрих ствари, Војводина је у другом полувремену била храбра и конкурентна и на крају смо имали добре шансе које смо могли да реализујемо. Потребно је време да би се такве шансе крунисале погоцима и да игра постане боља. Игра је била добра, иако резултатски нисмо прошли најбоље. Желимо да поновимо те добре ствари и да број грешака смањимо на минимум. Куп је такво такмичење да се свака кажњава и зато морамо да будемо максимално коцентрисани“, закључио је Батак.
Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.
Утакмица Војводина – Чукарички на програму је у 18.30 уз директан пренос на каналу Арена премиум 2.
Lazetić: Želja nam je da meč protiv Zvezde odigramo najbolje što možemo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Меч сезоне за „стару даму“: Војводина дочекује Чукарички у полуфиналу Купа Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.