Војводина и Чукарички у новом дуелу – овога пута борба за финале Купа Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 14:19

Војводина и Чукарички у новом дуелу – овога пута борба за финале Купа Србије

Фудбалери Војводине састаће се са екипом Чукаричког на стадиону „Карађорђе“ у полуфиналу Купа Србије. Фото: ФК Војводина У просторијама ФС Србије данас је одржан жреб за полуфинале Купа Србије, а осим Војводине и Чукаричког, други пар чине ТСЦ и Црвена звезда.
Полуфинални >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мечеви на програму су 17. маја, игра се једна утакмица, а према пропозицијама такмичења, уколико се утакмица заврши нерешеним резултатом, одмах ће се изводити једанаестерци.
Фудбалери Војводине и Чукаричког ове сезоне већ су се састали три пута. Два пута је славила екипа са Бановог брда, а у Новом Саду Војводина је тријумфовала резултатом 3:2.
Војводина је у новијој историји два пута дизала трофеј Купа Србије – 2014. и 2020. године.
Vojvodina poražena od Čukaričkog, korak dalje od mesta u evropskim takmičenjima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина и Чукарички у новом дуелу – овога пута борба за финале Купа Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.