Војводина поражена од Чукаричког, корак даље од места у европским такмичењима

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 09:37

Војводина поражена од Чукаричког, корак даље од места у европским такмичењима

Фудбалери Војводине изгубили су у гостима од екипе Чукаричког резултатом 1:0 у 34. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина У 29. минуту Витас је у дуелу са Бадамосијем оборио нападача Чукаричког, а судија Срђан Јовановић показао је на белу тачку. Одговорност је преузео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Доцић, који је погодио леви угао Лазара Царевића за 1:0.
Воша је од почетка другог полувремена преузела иницијативу и кренула офанзивније ка голу, али је тешко стварала праве прилике. Чукарички је претио из контри, из једне такве ситуације Бадамоси је послао опасну лопту кроз петерац, лопта је на крају завршила у корнеру.
У 81. минуту судија Јовановић је досудио пенал за домаћи тим пошто је након корнера руком на петерцу интервенисао Љубисављевић, али је Царевић одлично прочитао ударац Доцића и одбранио једанаестерац.
Воша је у надокнади времена остала са играчем мање пошто је директно искључење због приговора добио Урош Николић,  што је било и последње узбуђење на мечу.
Војводина је остала на петој позицији на табели са 61 бодом, а Чукарички сада наставља борбу за друго место са 68 бодова, колико има и ТСЦ.
Партизан је био бољи од Новог Пазара резултатом 2:0, па је сада на четвртој позицији која води у Европу, са 3 бода више од Војводине.
Наредни меч Војводина игра 13. маја против Црвене звезде у Београду.
FSS pokrenuo postupak protiv više klubova zbog sumnje u nameštanje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина поражена од Чукаричког, корак даље од места у европским такмичењима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.