Војводина поново нокаутирала противника у завршници: Његош Петровић у надокнади срушио ТСЦ

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2024, 18:59

Војводина поново нокаутирала противника у завршници: Његош Петровић у надокнади срушио ТСЦ

Војвођански дерби је донео прави спектакл на Карађорђу! Два поптуно различита полувремена, борба без гарда и жестоких удараца. Борба до последњехг даха и завршни кроше из рукавица Његоша Петровића, који је донео победу екипи из Новог Сада – прву на домаћем терену икада против >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ТСЦ-а 3:2. Фото: ФК Војводина Иако је деловало да ће момци из Бачке Тополе имати више разлога за задовољство, јер се вратили из нокдауна, појавио се Петровић, који је уз помоћ Андрије Радуловића изазвао велику радост домаћина.
Почело је идеално за Војводину – Зукић је већ у 9. минуту начео госте, а Кембел у смирај полувремена повисио на 2:0. Али добра стара Бардова реченица о најопаснијем резултату поново се показала на делу.
Ђаковац је скоро из свлачионице смањио предност Воше, да би златна измена Жарка Лазетића вратила потпуно ТСЦ у живот.
Ушао је Саша јовановић у 60. минуту, а нешто мање од двадесет минута касније је пронашао пут до новог гола.
Деловало је да Војводина неће имати снагу за реакцију, али преварили смо се, јер је резервиста Радуловић сјајно центирао и потписао седму асистенцију у сезони, а Петровић наставио да тресе мреже – овога пута је главом спровео лопту до мреже за велику победу Новосађана.
Košarkaši Vojvodine na jedinstven način proslavili osvajanje Košarkaške lige Srbije (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина поново нокаутирала противника у завршници: Његош Петровић у надокнади срушио ТСЦ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.