Živković o presudi JSO: To znači da vojska i Srbija mogu da izadju na ulicu kada god hoće

Izvor: Beta Video, 25.Jun.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković o presudi JSO: To znači da vojska i Srbija mogu da izadju na ulicu kada god hoće

BEOGRAD - ``Poštovani pripadnici Vojske Srbije i srpske policije, ovom odlukom suda vama je dozvoljeno da pod punom ratnom opremom kad god vam padne na pamet možete da izadjete na puteve, blokirate saobraćaj, da sa otkočenim oružjem tražite smenu predsednika države, predsednice vlade, ministra policije, šefa BIA i svih drugih zvaničnika u ovoj državi``, rekao je poslanik Nove stranke Zoran Živković na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Živković pozvao opoziciju da privremeno prekine bojkot i postavlja pitanja Vladi

Izvor: Danas, 25.Jun.2019

Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozvao je poslanike opozicije koji bojkotuju parlament da dođu u četvrtak na sednicu Skupštine Srbije na kojoj će biti i članovi vlade i da im postave pitanja. Članak Živković pozvao opoziciju da privremeno prekine bojkot i postavlja pitanja Vladi se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.