Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: BKTV News, 15.Jan.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je danas održana Generalštabu Vojske Srbije, završena je, a očekuje se da će se uskoro novinarima obratiti neko od učesnika.

Sednicom je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić.

U radu su učestvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Ðorđević, ministarka >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pravde Nela Kuburović, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.

Vučić je u subotu uveče održao sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

On je, na pres konferenciji u pauzi sednice, upozorio da je Priština potezima koje je preduzela povodom ponovnog otvaranja železničke linije Beograd-Kosovska Mitrovica, pokazala da želi da izazove šire sukobe na zapadnom Balkanu.

Vučić je upozorio i zamolio Albance na Kosovu i Metohiji da ni ne pomišljaju na oružjem napadaju Srbe jer, kako je istakao, Srbija to neće dozvoliti.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.