Izvor: BujanovackiGlas.info, 04.Sep.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zafirović: Davaoci krvi su heroji

Dragocenu tečnost do sada je dalo dvadesetak pripadnika Vojske Srbije. Medju njima i komandant baze „Jug“ potpukovnik Jovica Đorđević kome je ovo bilo 28. davanje. Akciji su se odazvali zaposleni u “ Bivodi“, pripadnici MUP i gradjani kao i HU “ Koce zauvek“ iz VranjaBujanovac, 4. avgust 2017.- U rakovačkoj „Bivodi“ u toku je 10. jubilarna akcija dobrovoljnog dsvanja krvi koja će trajati danas do 15 časova.
Dragocenu tečnost do sada je dalo dvadesetak pripadnika >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << Vojske Srbije. Medju njima i komandant baze „Jug“ potpukovnik Jovica Đorđević kome je ovo bilo 28. davanje. Akciji su se odazvali zaposleni u “ Bivodi“, pripadnici MUP i gradjani kao i HU “ Koce zauvek“ iz Vranja.
Nenad Zafirović, direktor „Bivode“, koja je organizator akcije, podseca da su glavni junaci upravo oni ljudi koji krv daju da bi omogućili drugima da dobiju najvažniju bitku, bitku za život. Suorganizatori današnje akcije su Službe za transfuziju krvi beogradske VMA i ZC Vranje.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Bivoda: Krv dao 91 dobrovoljac

Izvor: BujanovackiGlas.info, 05.Sep.2017, 11:41

Zoranu Zlatkoviću, zaposlenom u PS Bujanovac, koji dva puta godišnje daje krv, kako veli, iz humanih razloga, za one kojima je najpotrebnija, danas je bilo 23. davanje, a radnici Vesni Čolović, radnici “Bivode”, šestoBUJANOVAC, 5. septembar 2017. – Desetoj letnjoj  akciji dobrovoljnog davanja...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.