Vulin u bazi Vrapce

Izvor: JUGpress.com, 07.Jan.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin u bazi Vrapce

MEDVEDJA

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, zajedno sa komandantom Kopnene vojske general-potpukovnikom Milosavom Simovićem obišli su danas pripadnike Vojske Srbije u bazi „Vrapce“ u Kopnenoj zoni bezbednosti na teritoriji opšine Medveđa.

Vulin je pozvao na jedinstvo Srba ” gde god da žive”, posebno ističući da je spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vojska Srbije najsigurniji garant mira.

Komandir baze „Vrapce“ major Predrag Milićević istakao je da pripadnici na toj bazi, uz otežane vremenske uslove, i za vreme praznika izvršavaju sve postavljene zadatke, bez problema i po naređenjima pretpostavljene komande.

“Obezbeđenje administrativne linije kontrole Kopnene zone bezbednosti funkcioniše po planu i za sada nema nikakvih problema u zoni odgovornosti baze “, rekao je major Milićević i dodao da pripadnici Vojske Srbije na toj bazi Božić obeležavaju skromno, ali se svi trude da se svi osećaju kao da su kod kuće sa svojim porodicama.

Nakon obilaska objekta, komandir baze „Vrapce“, major Milićević informisao je ministra odbrane i načelnika Generalštaba o dodeljenim zadacima u Kopnenoj zoni bezbednosti i delu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom koju obezbeđuju.

Ministar Vulin i general Mojsilović zajedno su sa pripadnicima baze “Vrapce” proveli i božićni ručak.

Ova poseta je protekla bez prisustva prestavnika lokalnih vlasti u Medveđi.

(Fotografije : Ministarstvo odbrane)

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.