Vulin sa predstavnicima vojnih penzionera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin sa predstavnicima vojnih penzionera

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima vojnih penzionera i tom prilikom istakao da Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije kontinuirano ulažu napore da se položaj vojnih penzionera unapredi.

Delegaciju vojnih penzionera predvodio je predsednik Udruženja vojnih penzionera Srbije general-potpukovnik u penziji Ljubomir Draganjac.

Vulin je dodao da se intenzivno radi na ponovnom uspostavljanju sistema gde će se o pripadnicima vojske brinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od početka do kraja vojničke karijere, ali i nakon toga.

Predstavnik Udruženja vojnih penzionera Ljubomir Draganjac izrazio je zadovoljstvo brigom Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za status vojnih penzionera.

U ime Udruženja, on se pozitivno izrazio i o promenama u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije po pitanju poboljšanja materijalnog položaja i o stambenom zbrinjavanju aktivnih i penzionisanih pripadnika vojske, kao i o konkretnim merama na opremanju naše vojske novim sistemima naoružanja i vojne opreme.

On je, takođe, pohvalio akciju sistematskih pregleda za vojne penzionere, koju su prvi put organizovani ovog meseca, dodajući da raduje najava da će se takve akcije nastaviti i ubuduće, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.