Vulin sa Bocan-Harčenkom o saradnji u oblasti odbrane

Izvor: RTS, 13.Nov.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin sa Bocan-Harčenkom o saradnji u oblasti odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom o saradnji u oblasti odbrane.
Vulin i Bocan-Harčenko su se saglasili se da je saradnja u oblasti odbrane veoma važna za obe strane, kao i da je unapređena zahvaljujući odličnim ličnim odnosima dva vrhovna komandanta, predsednika Vučića i predsednika Putina.

Ministar odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zahvalio je na pozivu ministra odbrane Ruske Federacije generala armije Sergeja Šojgua da pripadnici Vojske Srbije učestvuju na Vojnoj paradi u Moskvi u maju 2020. godine povodom obeležavanja Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu i istakao da je poziv sa zadovoljstvom prihvaćen.
Ambasador Bocan-Harčenko zahvalio je ministru Vulinu što je prethodne nedelje sa pripadnicima Vojske Srbije prisustvovao otkrivanju biste Jevgenija Primakova, bivšeg premijera Ruske Federacije, u prostorijama Ruskog doma u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.