Vulin čestitao pripadnicima Vojske Srbije povodom uspeha na Beogradskom maratonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin čestitao pripadnicima Vojske Srbije povodom uspeha na Beogradskom maratonu

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin čestitao je danas na uspehu pripadnicima Vojske Srbije koji su u Beogradu osvojili treće mesto u polumaratonu i maratonu.

"Ponosan sam na vaš uspeh i rezultat koji ni ove godine nije izostao kada je reč o pripadnicima Vojske Srbije. Verujte da nisam iznenađen, jer sam od pripadnika Vojske Srbije navikao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na istrajnost, upornost, hrabrost i spremnost na borbu i neodustajanje u svim situacijama", naveo je Vulin u čestitki.

On je dodao da je jednako ponosan i na sve ostale pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji su se i ove godine u velikom broju odazvali tom sportskom izazovu i istrčali polumaraton ili maraton.

Poručnik Nevena Jovanović, iz bataljona Vojne policije "Kobre", osvojila je 3. mesto u ukupnom plansmanu ženskog polumaratona, a potpukovnik Nenad Milosavljević iz Uprave za obuku i doktrinu (J-7) GŠ VS osvojio je takođe 3. mesto u ukupnom plasmanu muškog maratona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.