Vulin: Vojsci veće plate za 10 odsto

Izvor: Mondo, 28.Avg.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vojsci veće plate za 10 odsto

Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je danas da će pripadnicima Vojske Srbije biti uvećane plate za 10 odsto.

Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane - Đorđr Savić

"Zahvaljujući politici tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića mi danas imamo više novca i zahvaljujući toj politici i tome što smo ekonomski mnogo jači - mogu da kažem da će kao prvi efekat rada vrhovnog komandanta Vojske Srbije na poboljšanju materijalnog položaja pripadnika Vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbije biti povećanje plata za 10 odsto", rekao je Vulin za Pink.

"Povećanje plata i penzija, veće nego ikad"

Ministar odbrane ističe da sa ponosom može da kaže da će u vojsci imati veće plate nego što su ikad imali.

Kada je reč o ostalim bezbednosnim strukturama, Vulin kaže da ministar policije Nebojša Stefanović i šef BIA Bratislav Gašić zajedno sa predsednikom Srbije Vučićem rade na tome kako će se to rešavati u njihovom sektoru.

GARDA IZABRALA NAJBOLJE: Primljeni novi vojnici
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin najavio: Vojnicima plate veće 10%

Izvor: B92, 28.Avg.2017

Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je da će pripadnicima Vojske Srbije biti uvećane plate za 10 odsto..."Zahvaljujući politici tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića mi danas imamo više novca i zahvaljujući toj politici i tome što smo ekonomski mnogo jači - mogu da kažem da će kao prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.