Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2020, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: VS odmaralište Letenka prilagodila potrebama trenutne krize

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Vojska Srbije odmaralište "Letenka" na Fruškoj Gori prilagodila potrebama trenutne krize zbog korona virusa i da će taj objekat moći da u vreme karantina koriste srpski državljani koji dolaze iz inostranstva.

Osobama koje budu smeštene u Prihvatnom centru "Letenka", kapaciteta 224 mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vojska Srbije obezbeđuje kontrolu ulaska i izlaska, zdravstvenu negu, smeštaj i ishranu, navodi se u saopštenju.

Vulin je, nakon obilaska odmarališta, istakao da je Vojska Srbije u saradnji sa Pokrajinskom vladom i predsednikom vlade Igorom Mirovićem učinila velike napore da u veoma kratkom roku to odmaralište prilagodi potrebama trenutne krize i potrebama borbe protiv korona virusa.

"Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije su za veoma kratko vreme, uz našu delimičnu pomoć, osposobili ovaj objekat i na ovaj način pokazujemo sposobnost da i ovaj deo posla koji zajednički radimo na osnovu smernica koje dobijamo od Kriznog štaba, Vlade Republike Srbije i predsednika Republike uradimo u kratkom roku", rekao je Mirović.

On je dodao da će to odmaralište od sutra biti spremno za prijem ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vojska priprema još jedan objekat za srpske državljane iz inostranstva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2020

Vojska Srbije prilagodila je odmaralište "Letenka" na Fruškoj Gori potrebama trenutne krize zbog korona virusa i taj objekat će u vreme karantina moći da koriste srpski državljani koji dolaze iz inostranstva, izjavio je ministar odbrane Aleksanadar Vulin.  Pratite naš BLOG uživo o korona virusu Osobama...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.