Vulin: Srpska vojska - najhrabrija i najžilavija

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Srpska vojska - najhrabrija i najžilavija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je američkim vojnicima, učesnicima vežbe "Zima 2017" u Beogradu, da s ponosom nose znak koji su danas razmenili sa srpskim padobrancima, jer je Vojska Srbije "najhrabrija, najtvrdoglavija, najžilavija i najupornija" vojska.

"Znak nosite s ponosnom. Dobili ste znak najhrabrije, najtvrdoglavije, najžilavije i najupornije vojske na svetu", rekao je ministar Vulin, kačeći >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << znak američkom potpukovniku nakon završetka vežbe srpskih i američkih padobranaca.

Petodnevna vežba "Zima 2017" izvedena na sportskom aerodromu Lisičiji jarak završena je desantnim skokom, nakon čega su postrojeni vojnici obeju vojski razmenili su padobranske znake.

Najstarijima po činu u obe vojske znake su uručili ministar odbrane Aleksandar Vulin i ambasador SAD Kajl Skat. Tom prilikom, ministar vojni ponosno je ocenio da su srpski specijalci ponovo bili na visini zadatka.

Američki ambasador je, kačeći znak srpskom potpukovniku, rekao da je od svojih vojnika čuo da su srpski vojnici prvoklasni.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.