Vulin: Niko ne može da ugrozi teritoriju Srbije a da za to ne plati veoma visoku cenu

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Niko ne može da ugrozi teritoriju Srbije a da za to ne plati veoma visoku cenu

Vojska Srbije kontroliše čitavu teritoriju naše zemlje a bezbednosna situacija je na zadovoljavajućem nivou, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je komentarišući izjavu Kadrija Veseljija da bi voleo da Preševo bude deo Kosova rekao da je vojska garant da niko ne može da ugrozi teritoriju Republike Srbije a da za to ne plati veoma visoku cenu.

Ono što je Kadri Veselji rekao je najbolji dokaz zašto takozvano Kosovo ne može i ne sme da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vojsku. Jer tako neodgovorni ljudi koji se igraju tako ozbiljnim stvarima, koji prete miru na čitavom Balkanu, na prostoru na kojem svi zajedno živimo, ne smeju da imaju mogućnost da imaju oružje i vojsku, rekao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, teroristi koji nisu kažnjeni za svoje zločine ne smeju još da dobiju i armiju da njome komanduju i da ugrožavaju mir svih nas.

Foto:  Ministarstvo odbrane

Vojska Srbije jeste garant da neće moći da ugroze mir,  da neće moći da ugroze naš prostor, ali ne sme im se dati ni mogućnost da nešto tako urade i zato još jednom ponavljam vojska Kosova ne sme i ne može da postoji, zaključio je ministar odbrane.

SRBIJA OŠTRO REAGOVALA na PROVOKACIJU kosovskog ZVANIČNIKA
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.