Vulin: Garantujemo mir na Balkanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Garantujemo mir na Balkanu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Vojska Srbije garantuje mir ne samo u našoj zemlji, već i na prostoru čitavog Balkana, jer je sa snažnom i stabilnom Srbijom miran, siguran i stabilan Balkan.

Vojska Srbije svakog dana obezbeđuje svoju teritoriju i čuva naš način života, uvek je tu za građane i spremna je da sačuva mir, imovinu, teritorijalni integritet i suverenitet, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Vulin, koji je danas obišao bazu „Šušnjak" u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Vulin je istakao da je u ovom trenutku na čitavoj našoj teritoriji situacija mirna.

U Kopnenoj zoni bezbednosti nema nikakvih negativnih pojava i verujemo da će tako i ostati, naglasio je ministar odbrane.

Raport je ministru predao komandir baze poručnik Stefan Biserčić, a komandant Druge brigade Kopnene vojske pukovnik Željko Kuzmanović je Vulina upoznao sa stanjem bezbednosti u sektoru odgovornosti ove baze.

On je rekao da se obezbeđenje realizuje redovnim i planskim angažovanjem ljudstva na bazi i u prostoru i istakao da će biti predupređeni i sprečeni svi eventualni pokušaji narušavanja bezbednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.