Izvor: RTS, 28.Okt.2020, 12:24

Vulin: Bilo je časno

Aleksandar Vulin, koji je u protekle četiri godine obavljao funkciju ministra odbrane, zahvalio je svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na godinama zajedničke službe vojsci, državi i narodu uz poruku da bila čast obavljati taj posao.
"Zahvalan sam svakom od Vas i posebno vrhovnom komandantu Vojske Srbije Aleksandru Vučiću na prilici da učestvujem u obnovi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i jačanju naše vojske. Istorija Srbije je istorija borbe za slobodu, a nema slobodne Srbije bez jake vojske, slobodne od naređenja i odluka stranaca", rekao je Vulin.
Dodao je da su se zajedno borili i izborili da odluke o vojsci donosi samo Srbija i izborili za pravo da brinemo o Republici Srpskoj i svim Srbima gde god da žive. 
"Odali smo dužno poštovanje našim ratnim komandantima, i odbili da se odričemo i stidimo naših heroja. Zahvaljujući vašoj upornosti i tvrdoglavosti, zahvaljujući ličnom angažovanju vrhovnog komandanta Vojske Srbije, vojska, koju sa ponosom pozdravljam, nakon završetka mog služenja je jača, opremljenija, obučenija i zadovoljnija nego što je bila. Nakon godina zapuštanja došle su godine rasta i obnove na ponos države i naroda", rekao je Vulin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Hvala svima

Izvor: B92, 28.Okt.2020

Beograd -- Aleksandar Vulin, koji je u protekle četiri godine obavljao funkciju ministra odbrane, zahvalio je danas svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije...On se zahvalio na godinama zajedničke službe vojsci, državi i narodu uz poruku da bila čast obavljati taj posao...Kako je saopšteno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.