Vučić vanredno sa šefovima vojske i policije

Izvor: Vostok.rs, 23.Nov.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić vanredno sa šefovima vojske i policije

U Predsedništvo su stigli ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić.
Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvuju i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica, saznaje Tanjug. To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović, kao i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov.
Takođe, na sastanku su i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.  U toku je vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada separatističkih snaga na sever Kosova.  Pripadnici separatističkih snaga iz Prištine upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četiri osobe. 

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Vlada hitno zasedala, svi bezbednjaci i vojska kod Vučića

Izvor: Prva.rs, 23.Nov.2018

Na sastancima su i druge bezbednosne službe, kao i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica. U Predsedništvo su stigli ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.