Vučić se nada većem broju vojnika u mirovnim misijama UN

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se nada većem broju vojnika u mirovnim misijama UN

26.09.2012. -

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić izrazio je u sredu nadu, tokom susreta sa šeficom Misije Ujedinjenih nacija na Kipru Lizom Butenhajm, da će Srbija povećati broj vojnika u mirovnim operacijama UN.

Vučić je, kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, naveo da je velika čast što srpski vojnici pomažu održanju mira na Kipru. On je rekao da je ponosan što na ostrvu svi visoko cene pripadnike srpske vojske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
"Ponosni smo na našu istoriju, a vojska je veliki deo te istorije", izjavio je ministar. On je zahvalio za pomoć koju Misija Ujedinjenih nacija pruža srpskim vojnicima na Kipru. Liza Butenhajm je rekla da je izuzetno zadovoljna što su srpski vojnici deo Misije, naglasivši da su vrlo profesionalni, dobro pripremljeni i pod dobrom komandom.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»    
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.