Vučić samouvereno poručio: Umećemo sami da sačuvamo svoju zemlju, nebo i ljude! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić samouvereno poručio: Umećemo sami da sačuvamo svoju zemlju, nebo i ljude! (FOTO)

Zahvalio se svim oficirima, podoficirima i vojnicim na svemu što čine za svoju zemlju.

Na batajničkom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" završen je prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019", uz poruku predsednika Aleksandra Vučića, da će Srbija umeti sama da sačuva svoje nebo, zemlju i ljude.

Prikaz je održan u čast 75. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ratu, u prisustvu premijera Rusije Dmitrija Medvedeva, koji tim povodom danas boravi u poseti Srbiji.

Na kraju programa, predsednik i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić čestitao je pripadnicima Vojske Srbije, građanima i gostima Dan oslobođenja Beograda od fašista i ocenio prikaz sa "vrlo dobro".

- Hoću da vam čestitam Dan oslobođenja Beograda od fašista. Da uvek štitimo slobodu, tradiciju i posebno, vama, dragi veterani, koji ste i danas u stroju i koji ste pre 20 godina branili Srbiju - veliko hvala za sve što ste učinili za otadžbinu - rekao je Vučić.

On je istakao da Vojska Srbije svaki dan ima sve više i sve modernije oruđe i oružje, te da će Srbija nastaviti da štiti slobodarsku tradiciju.

- Umećemo sami da sačuvamo svoje nebo, svoje zemlju i svoje ljude. Živela slobodna i nezavisna Srbija - poručio je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO:

Niko do sada beogradskom Pobedniku nije prišao BLIŽE: Neverovatni detalji koje dosad niste mogli da vidite (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Analiza: Poseta Medvedeva odgovor na pokušaj revizije istorije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019

Dolazak predsednika vlade Rusije Dmitrija Medvedeva u Beograd veoma je važan za Srbiju...Diplomata i nekadašnji ambasador Srbije u Belorusiji Srećko Đukić i istoričar Dejan Ristić slažu se da je dolazak predsednika vlade Rusije Dmitrija Medvedeva u Beograd veoma važan za Srbiju, čak i kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VUČIĆ se zahvalio na podršci BRATSKOJ RUSIJI: "Čast nam je što ste danas u Beogradu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019

Aleksandar Vučić zahvalio je večeras premijeru Rusije Dmitriju Medvedevu, kao i predsedniku Vladimiru Putinu, na podršci..Predsednik Srbije u očuvanju teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Srbije i izrazio zadovoljstvo što je Medvedev u poseti baš na dan kada se obeležava godišnjica oslobođenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.