Vučić posetio srpske mirovnjake na Kipru

Izvor: Studio B, 26.Sep.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić posetio srpske mirovnjake na Kipru

Ministar odbrane Aleksandar Vučić posetio je pripadnike Vojske Srbije koji se nalaze u misiji UN na Kipru u Sektoru 4, u bazi 126 "Stefan Nemanja".

Nakon obilaska baze, Vučić je izrazio zadovoljstvo što naši vojnici ponosno nose srpsku trobojku i što na najbolji mogući način predstavljaju našu zemlju, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

"Zadovoljan sam što su mi kiparski ministar odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i šefica misije UN na Kipru rekli da su naši vojnici među najboljima, da obavljaju posao u skladu sa pravilima službe, u skladu sa potrebama stanovništva ne mešajući se u politiku'', rekao je Vučić.

On je dodao da su pripadnici srpske Vojske pokazali visok stepen pripremljenosti i obučenosti i ocenio da to u velikoj meri podiže ugled naše zemlje u svetu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.