Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Apr.2024, 09:26

Vučić danas prisustvuje taktičkoj vojnoj vežbi „Vihor 2024“

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem Vojske Srbije „Vihor 2024“. Kako je saopšteno iz Kancelarije za saradnju sa medijima predsednika Republike, taktička vojna vežba počeće u 12.00 časova na Privremenom poligonu „Pešter“. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Vučić danas prisustvuje taktičkoj vojnoj vežbi „Vihor 2024“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOJNA VEŽBA "VIHOR 2024" NA PEŠTERU Više od 2.000 vojnika, 350 sredstava ratne tehnike, prisustvuje i Vučić (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Združena taktička vežba sa bojevim gađanjem Vojske Srbije "Vihor 2024" počela je danas na poligonu "Pešter". Učestvuje više od 2.000 pripadnika Vojske Srbije i oko 350 sredstava ratne tehnike.

Nastavak na Blic...

VUČIĆ NA PEŠTERU Zadovoljan sam spremnošću naše Vojske, ali moramo još mnogo da radimo (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

- Hoću da čestitam svim pripadnicima naše armije. Ono je onako kako bi to trebalo da izgleda u budućnosti, tako ćemo reorganizovati našu vojsku. Tako treba da nam izgledaju tenkovi, do toga da ste mogli da vidite više tipova dronova, 12-13 od 15 dronova kamikaza je pogodilo cilj. Na dobrom smo...

Nastavak na Blic...

Vučić se sastao sa Džejmsom O’Brajanom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Apr.2024, 09:21

BEOGRAD – Sastanak je u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa pomoćnikom sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta Džejmsom O’Brajanom. Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.