Izvor: RTS, 09.Feb.2021, 21:44

Vučić: Naš izbor da čuvamo svoju zemlju, da imamo svoju armiju

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu kratak video-snimak pripadnika Vojske, uz uobičajenu poruku - "Živela Srbija".
"Naš izbor je da budemo svoj na svome, da čuvamo svoju zemlju, da štitimo svoju Srbiju i da imamo svoju armiju", poručio je Vučić uz snimak koji prikazuje različite rodove Vojske Srbije.

Predsednik Srbije je istakao i da "mi nikoga nećemo da napadnemo".
"Mi samo hoćemo da imamo dovoljno snažnu vojsku, da svoje nebo, svoju zemlju možemo da odbranimo u svakom trenutku", istakao je Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK OBJAVIO SNIMAK KOJI ŠALJE SNAŽNU PORUKU: "Da čuvamo svoju zemlju..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021

Predsednik Vučić na svom Instagram profilu objavio je kratak video uz reči "Živela Srbija"...- Naš izbor je da budemo svoji na svome. Da čuvamo svoju zemlju, da štitimo svoju Srbiju i da imamo svoju armiju. Mi nikoga nećemo da napadnemo. Mi samo hoćemo da imamo dovoljno snažnu vojsku da svoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić: Nećemo nikog da napadnemo, čuvamo svoju zemlju

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2021

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu kratak video-snimak uz poruku "Živela Srbija".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.