Izvor: JUGpress.com, 07.Jan.2024, 21:26

Vučević bio u Medevcu, medije ne obaveštavaju

MEDVEĐA

Ministar odbrane Miloš Vučević, obišao je na Božić pripadnike Vojske Srbije u bazi “Medevce“ kod Medveđe, u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Nastavlja se trend neobaveštavanje medija o posetama ministara.

Čestitajući najradosniji hrišćanski praznik pripadnicima Vojske Srbije, Miloš Vučević je istakao da oni, bez obzira koji je dan ili datum, izvršavaju svoje zadatke, čuvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << teritoriju Srbije i staraju se o bezbednosti svih građana naše zemlje, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vučević s pripadnicima VS u Kopnenoj zoni bezbednosti

Vučević s pripadnicima VS u Kopnenoj zoni bezbednosti

“Veoma sam privilegovan i počastvovan što zajedno sa generalima, komandantima i oficirima mogu božićno jutro da provedem sa pripadnicima Treće brigade u bazi Medevce, u Jablaničkom okrugu, u Kopnenoj zoni bezbednosti, blizu našeg raspetog i svetog Kosova i Metohije i da u ime svih građana Srbije čestitam Božić i Novu godinu pripadnicima Vojske Srbije i zahvalim na svemu što su radili i što rade za svoju otadžbinu”, rekao je ministar.

Komandir baze “Medevce“ kapetan Milan Smiljković informisao je Vučevića o zadacima u odseku odgovornosti i organizacijom života i rada u toj bazi.

U razgovoru sa pripadnicima Vojske Srbije, ministar se uverio da zadatke na obezbeđenju administrativne linije i kontroli Kopnene zone bezbednosti izvršavaju odgovorno i profesionalno, garantujući sigurnost svim građanima Srbije.

Govoreći o vojnom pozivu, naglasio je da to nije običan poziv niti običan posao.

“To je nešto više, to je nešto što vas vodi kroz ceo život i što, siguran sam, svi građani Srbije poštuju, cene i vrednuju. Neka živi Vojska Srbije, neka živi naša Srbija”, poručio je Vučevi, saopštilo je Ministrstvo odbrane. (kraj) VS/MN

Foto: Ministarstvo Vojske Srbije

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.