Izvor: BujanovackiGlas.info, 16.Jun.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska u Bujanovcu prima na posao 35 pešadinaca

BUJANOVAC, BEOGRAD, 16.jun 2017. (foto:mod) –  Ministarstvo odbrane i  Vojska Srbije, otvorili su  konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika, za koje će podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biti organizovano 30. juna, od 7.30 do 10 časova, u kasarnama VS.
Konkursom je predviđeno da se na službovanje u vojnoj pošti 4986 Bujanovac  primi 35 pešadinaca, a u vojnoj pošti 4996 Vranje 15 izvršilaca u oklopnoj jedinici.
Reč je o neposrednom >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, pri čemu su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.
Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.
Od januara ove godine, 739 profesionalnih vojnika već je primljeno u radni odnos u Vojsku Srbije, zahvaljujući inicijativi koju je pokrenuo ministar odbrane Zoran Đorđević, uz podršku Vlade Republike Srbije, podsećaju iz resornog ministarstva.

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.