Vojska: Žao nam je zbog povređivanja dječaka, ispitaćemo slučaj

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska: Žao nam je zbog povređivanja dječaka, ispitaćemo slučaj

Sjenica, Srbija – Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije formirali su grupu koja će u ponedeljak, u saradnji sa nadležnim organima, ispitati sve okolnosti koje su dovele do povređivanja dječaka A.C. (17) iz Raždaginja i preduzeti odgovarajuće mjere. “O događaju smo saznali iz medija, nakon čega nam je potvrđeno i u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali u ovom trenutku ne raspolažemo relevantnim činjenicama kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << uopšte i došlo do povređivanja dječaka. Iskreno nam je žao zbog lakšeg povređivanja dječaka”, stoji u saopštenju. Dječak A.C. (17), iz sela Raždaginje na Pešterskoj visoravni, lakše je povrijeđen u subotu kada je eksplodirao vježbovni dimni uložak zaostao na poligonu na kojem je Vojska Srbije u četvrtak sprovela vežbu “Izvođenje napadne operacije”. On je doživio opekotine lijeve noge i ruke, a nakon ukazane pomoći u sjeničkom Domu zdravlja pušten je na kućno liječenje. BDZ Sandžaka ranije je zatražila zabranu održavanja vojnih vježbi na prostoru Pešteri.  (beta)  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Vojska: Žao nam je zbog povrijeđivanja dječaka, ispitaćemo slučaj

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2016

Sjenica, Srbija – Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije formirali su grupu koja će u ponedjeljak, u saradnji sa nadležnim organima, ispitati sve okolnosti koje su dovele do povrijeđivanja dječaka A.C. (17) iz Raždaginja i preduzeti odgovarajuće mjere. “O događaju smo saznali iz medija, nakon...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.