Vojska Srbije ne učestvuje na vežbi u Ukrajini

Izvor: Akter, 20.Jul.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Srbije ne učestvuje na vežbi u Ukrajini

Ministarstvo odbrane negiralo je danas da pripadnici Vojske Srbije učestvuju u vojnoj vežbi u zapadnoj Ukrajini, koju zajednički izvode predstavnici oružanih snaga 17 zemalja

"Pripadnici Vojske Srbije ne učestvuju na međunarodnoj vojnoj vežbi Fearless Guardian (Neustrašivi Čuvar) u Ukrajini", navodi se u reagovanju Ministarstva odbrane Srbije.

Ukrajinski general Oleksander Sivak ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << danas izjavio je da su Ukrajina i SAD pokrenule opsežne vojne manevre u zapadnoj Ukrajini, blizu granice sa Poljskom, i da u njima učestvuju vojnici 18 zemalja, među kojima i predstavnici Vojske Srbije.

Kako je javila agencija AFP, pored Ukrajine i SAD, u vežbi učestvuju i vojnici iz Azerbejdžana, Bugarske, Kanade, Estonije, Gruzije, Rumunije, Španije, Turske, Nemačke, Velike Britanije, Letonije, Estonije, Moldavije, Norveške i Poljske.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ministarstvo: Vojska Srbije ne učestvuje na vežbi u Ukrajini

Izvor: Blic, 20.Jul.2015

Ministarstvo odbrane negiralo je danas da pripadnici Vojske Srbije učestvuju u vojnoj vežbi u zapadnoj Ukrajini, koju zajednički izvode predstavnici oružanih snaga 17 zemalja..."Pripadnici Vojske Srbije ne učestvuju na međunarodnoj vojnoj vežbi Fearleš Guardian (Neustrašivi Čuvar) u Ukrajini",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.