Izvor: Luftika.rs, 01.Sep.2023, 22:05

Vojska Srbije morala da demantuje pojavljivanje lažnog pukovnika i pilota na televiziji Pink

Vojska i rijaliti.
Sinoć je u emisiji „Narod pita“ na Pink televiziji gost bio Almir Asanović koji se u medijima predstavljao kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane.
On je tokom emisije govorio da je ludo zaljubljen u nekadašnju „zadrugarku“ Anu Ćurčić, a nekoliko puta joj je izjavio i ljubav.
Sada se oglasilo ministarstvo odbrane, koje je saopštilo danas da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane, nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio.
„Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio“, navedeneo je u saopštenju, a prenosi „Tanjug“.
Dodaje se da se imenovani u javnosti pojavljuje u uniformi Vojske Jugoslavije, s oznakama Vojske Jugoslavije, koje više nisu u upotrebi u Vojsci Srbije.
Sa portala Nova.rs podsećaju da je Almir u javnost dospeo i kao bivši muž Divne DNK, takođe nekadašnje učesnice ovog rijalitija.
Otvoreno pismo profesionalnih srpskih vojnika predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.