Vojska Srbije dezinfikuje ulice i bolnicu u Ćupriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Srbije dezinfikuje ulice i bolnicu u Ćupriji

Pripadnici jedinice Atomsko-biološke-hemijske odbrane (ABHO) Vojske Srbije, sa lokalnim JKP "Ravno 2014", dezinfikuje ulice Ćuprije, saobraćajnice i staze Opšte bolnice u ovom gradu, rečeno je danas Tanjugu u opštinskoj upravi.

Jedinica ABHO je uključena sa nekoliko vozila cisterni, a dezinfekcija je počela juče posle 15 sati, nakon što je nastupila zabrana kretanja građana.

Direktor JKP "Ravno 2014" Dejan Ristić izjavio je da je vreme zabrane kretanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iskorišćeno kako bi se više ulica dezinfikovalo.

U Ćupriji, koja ima 30.659 stanovnika, po poslednjem popisu, korona virusom do juče su bile zaražene 32 osobe, a dve žene su umrle, rekao je predsednik opštine i komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije Ninoslav Erić.

Ćuprija je, pored Beograda, Valjeva i Niša, jedno od žarišta koronavirusa u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.