Vojnik spasao devojku koja se davila u Drini!

Izvor: Press, 19.Jul.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnik spasao devojku koja se davila u Drini!

Aleksić, koji obavlja dužnost čuvara u objektu "Klupci" juče je slobodno vreme koristio za kupanje na Drini kada je video da se devojka davi, saopšteno je iz Vojske Srbije.

On je sa još jednim mladićem skočio u vodu, mladić je odustao zbog brzine reke, a vojnik je nastavio da pliva i iz nekoliko pokušaja uspeo da izvuče devojku iz reke.

Događaj se odigrao naočigled stotinak kupača, navela je Vojska Srbije u saopštenju na svom sajtu dodavši da je Aleksić, po činu desetar pripadnik Drugog centra za obuku.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOJNIK HEROJ: Skočio u Drinu i izvukao devojku koja se davila!

Izvor: Kurir, 19.Jul.2013

Vojnik Goran Aleksić je posle nekoliko pokušaja uspeo da izvuče devojku iz brze Drine i spasi je od davljenja..BEOGRAD - Vojnik Goran Aleksić je na kupalištu Branjevo na Drini kod Loznice spasao devojku koja se davila u reci.Aleksić, koji obavlja dužnost čuvara u objektu "Klupci" u četvrtak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.