Vojnici lakše povređeni

Izvor: RTS, 21.Dec.2011, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnici lakše povređeni

Petorica vojnika lakše povređena u blizini Bujanovca, kada je vojno vozilo u kojem su se nalazili sletelo s puta. Četiri vojnika posle ukazane pomoći puštena kući, dok je jedan zbog povrede ruke prebačen u nišku vojnu bolnicu.

Pet pripadnika Vojske Srbije lakše je povređeno, kada se vojno vozilo "picgauer" prevrnulo zbog klizavog terena, javlja dopisnik RTS-a. 

Četiri vojnika su, posle ukazane pomoći u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vranjskom Zdravstvenom centru, puštena kući, dok je jedan zbog povrede ruke prebačen u nišku vojnu bolnicu.

Specijalista urgentne medicine u Zdravstvenom centru Vranje Slađana Stošić rekla je da su svi vojnici primljeni oko 16.15 sati s lakim telesnim povredama - nagnječenjem i otokom. 

Komandant Četvrte brigade Kopnene vojske Milosav Simović rekao je u izjavi Tanjugu da su vojnici povređeni na putu za vojnu bazu "Golema čuka", kada se, usled klizavog terena, raskvašenog snegom i kišom, prevrnulo vozilo "picgauer".

Vojna baza "Golema čuka" nalazi se desetak kilometara istočno od Bujanovca, uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.