Vojni sindikat : Kriminalci pucanje uvežbavali u kasarni Vojske Srbije

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni sindikat : Kriminalci pucanje uvežbavali u kasarni Vojske Srbije

BEOGRAD

Vojni sindikat Srbije saopštio je da je “štiteći interese pripadnika koje zastupa i same Vojske Srbije, podneo je danas krivičnu prijavu protiv brigadnog generala VZ i potpukovnika ND, zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivična dela zlupotreba službenog položaja i sprečavanje prava na podnošenje pravnog sredstva”.

“Prijavljeni se sumnjiče da su tokom 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i 2016. godine, zloupotrebljavajući svoj službeni položaj i falsifikovanjem službenih evidencija kroz koje su prikazivali fiktivno ostvareno radno vreme, pribavili protivpravnu imovinsku korist i iznosu većem o d milion dinara. Oni se sumnjiče i da su u periodu od februara do juna 2016. godine, licima iz kriminogene sredine, javnosti poznatim kao Vučko, Sale Mutavi i Velja Nevolja, kao i drugim licima koji nisu pripadnici Vojske Srbije, omogućili da u vanradno vreme koriste strelište, naoružanje i municiju Vojske Srbije kako bi uvežbavali gađanja iz vatrenog oružja. Pored navedenog na teret im se stavlja i sprečavanje pripadnika jedinica za koje su nadležni da dostavljaju, upućuju drugim organima i primaju akta u skladu sa pravilima upravnog postupka zbog čega deo pripadnika tih jedinica nije mogao da ostvari određena prava iz radnog odnosa”, navodi se u saopštenju Vojnog sindikata Srbije.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Kriminаlci pucаnje uvežbаvаli u kаsаrni Vojske Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2017, 13:54

Vojni sindikаt Srbije, štiteći interese pripаdnikа koje zаstupа i sаme Vojske Srbije, podneo je krivičnu prijаvu protiv brigаdnog generаlа VZ i potpukovnikа ND, zbog postojаnjа osnovаne sumnje dа su u sаizvršilаštvu počinili krivičnа delа zlupotrebа službenog položаjа i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.