Izvor: Njuz.net, 06.Jul.2023, 17:24

Vlada Srbije najavila izgradnju Nacionalne plantaže marihuane

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 6. jul 2023, (Njuz) – Vlada Srbije najavila je izgradnju Nacionalne plantaže marihuane. Nadležni tvrde da je plantaža ovog narkotika neophodna jer podiže ugled Srbije u svetu i jača patriotizam u narodu.
Kako saznajemo, u izgradnji nacionalne plantaže marihuane već učestvuju sve službe bezbednosti, policija, tužilaštvo, a očekuje se da svoj doprinos da i vojska koja će obezbeđivati nacionalnu plantažu.
Prema najavama, građani će osetiti prve plodove >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ovog poduhvata već nakon prve setve, kada bude počela masovna proizvodnja skanka i izvoz u inostranstvo, dok će za domaće tržište cene biti prilagođene kupovnoj moći.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je već odredio gde će biti prva nacionalna plantaža, a kako sam kaže, ako se ona pokaže kao uspešna, može se očekivati da se i cela poljoprivreda zemlje polako preusmeri na projekat Nacionalne vutre.
Redakcija
The post Vlada Srbije najavila izgradnju Nacionalne plantaže marihuane appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.