Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 11:18

Video tutorijali "Vojska Srbije za decu“

Na inicijativu potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića Vojnofilmski centar „Zastava film“ Uprave za odnose sa javnošću izradio je 17 kratkih edukativnih filmova za decu svih uzrasta, koji će biti objavljeni na sajtu i nalozima na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojska Srbije izradila kratke, edukativne filmove za decu

Izvor: RTS, 25.Okt.2021

Vojno-filmski centar "Zastava film" Uprave za odnose sa javnošću izradio je 17 kratkih edukativnih filmova za decu svih uzrasta, koji će biti objavljeni na sajtu i nalozima na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. . Filmovi su snimljevi na inicijativu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.