VOJNICI ČISTE SNEG OKO DEČJIH OBDANIŠTA

Izvor: Kurir, 07.Feb.2012, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJNICI ČISTE SNEG OKO DEČJIH OBDANIŠTA

Pripadnici Vojske Srbije, garnizona u Gornjem Milanovcu, otkako je proglašena vanredna situacija, svakodnevno čiste trotoare u ulice u ovom gradu

GORNJI MILANOVAC - Pripadnici Vojske Srbije, garnizona u Gornjem Milanovcu, otkako je proglašena vanredna situacija, svakodnevno čiste trotoare u ulice u ovom gradu, saopštio je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opštine Milisav Mirković.

On je rekao da su se vojnici najviše angažovali na čišćenju ulica oko dečjih obdaništa i industrijske zone, kako bi radnici blagovremeno stizali na posao a stavljena je na raspolaganje i vojna mehanizacija.

Direktorka Javnog preduzeća za izgradnju Snežana Smiljanić rekla je da je vlasnik privatnog preduzeća "Svin" obezbedio čistač snega koji će besplatno raditi sve dok traju vanredne mere. Ona je rekla da su inspekcije usmeno upozoravale građane na obavezu da čiste sneg ispred svojih zgrada i poslovnih objekata i da uklanjaju ledenice koje se formiraju na krovovima, a od danas će biti podnošene prijave protiv svih koji to ne poštuju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.