Uverio sam se da se sva sredstva proizvode u skladu sa potrebama Vojske Srbije Miloš Vučević obišao privredno društvo Borbeni složni sistemi d.o.o

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 15:51

"Uverio sam se da se sva sredstva proizvode u skladu sa potrebama Vojske Srbije" Miloš Vučević obišao privredno društvo "Borbeni složni sistemi d.o.o"

Poseta je obuhvatila sastanak sa rukovodstvom tog privrednog društva i predstavnicima javnog preduzeća "Jugoimport-SDPR", tokom kojeg su razmatrani poslovni aspekti, napredak u realizaciji ugovorenih projekata

Podpredsednik Vlade Republike Srbije, Miloš Vučević, obišao je danas privedno društvo "Borbeni složeni sistemi d.o.o" u Velikoj Plani.

Poseta je obuhvatila sastanak sa rukovodstvom tog privrednog društva i predstavnicima javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Jugoimport-SDPR", tokom kojeg su razmatrani poslovni aspekti, napredak u realizaciji ugovorenih projekata i planovi za buduću saradnju sa Ministarstvom odbrane.

- Nakon sastanka obišao sam pogone za mašinsku obradu metala, lasersko sečenje i defomaciju, proizvodne pogone, kao i pogon „Cevara“ i imao priliku da se razgovaram sa zaposlenima u „Borbenim složenim sistemima“ i uverio se da se sva sredstva proizvode u skladu sa potrebama Vojske Srbije. - napisao je Vučević na svom twitter nalogu.

Обишао сам данас привредно друштво „Борбени сложени системи Д.О.О“ у Великој Плани.

Том приликом, састао сам се са руководством тог привредног друштва и представницима јавног предузећа „Југоимпорт-СДПР“ са којима сам разговарао о пословању, степену реализације уговорених… pic.twitter.com/huPty8HAFV

— Милош Вучевић (@VucevicM) July 7, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.