Uručeni ključevi 23 stana aktivnim i penzionisanim vojnicima

Izvor: RTS, 25.Avg.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručeni ključevi 23 stana aktivnim i penzionisanim vojnicima

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, uručio je ključeve 23 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Posle više od dve decenije rada u Vojsci, pukovniku Milovanoviću dodeljeni su ključevi stana.

"Danas je za članove moje porodice i mene poseban dan nakon višedecenijskog predanog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rada u službi. Današnji čin svečane dodele ključeva stana predstavlja ličnu satisfakciju za sav uloženi napor i trud", ističe Milovanović.
Od jula prošle godine, stambeno pitanje je rešeno za 1214 pripadnika vojske.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da Vojska Srbije brine o standardu svojih pripadnika i da će o njima uvek voditi računa bez obzira da li su u aktivnom u sastavu ili su penzioneri.
"Za nas tu razlike nema. Svaki pripadnik VS treba da zna da će Vojska brinuti o njemu od onog momenta kada postane njen pripadnik, kada uđe u proces školovanja pa dokle god postoji. Vojska Srbije je tu da brine o svojima. Mi pravimo, vraćamo sistem koji je bio planski i namerno rušen, sistem koji brine o svojim ljudima", poručio je ministar.
Ove jeseni će, najavljuje, krenuti ciklus masovne izgradnje stanova za pripadnike bezbednosnog sektora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin i Diković uručili ključeve 23 stana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2018

Ministar odbrane, Aleksandar Vulin je, u prisustvu načelnika Generalštaba, generala Ljubiše Dikovića, u zgradi Generalštaba uručio ključeve od 23 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Vojske Srbije...Ministar Vulin je tom prilikom rekao da je od jula prošle godine, do danas, Vojska Srbije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vulin uručio ključeve stanova aktivnim i penzionisanim pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uručio je u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba ključeve od 23 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije Ministar odbrane Aleksandar Vulin uručio je u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba ključeve...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.