Gradimo budućnost naše dece VUČIĆ OZNAČIO POČETAK IZGRADNJE STANOVA ZA PRIPADNIKE SLUŽBI BEZBEDNOSTI U VRANJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gradimo budućnost naše dece" VUČIĆ OZNAČIO POČETAK IZGRADNJE STANOVA ZA PRIPADNIKE SLUŽBI BEZBEDNOSTI U VRANJU (FOTO)

Predsednik Srbije tokom drugog dana kampanje "Budućnost Srbije" prisustvovao je polaganju kamena temeljca za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti u Vranju!

- Danas smo na prelepom mestu u Vranju. Nadali smo se ovakvim mestima kad smo razmišljali gde da gradimo stanove. Počinjemo izgradnju jeftinih stanova za pripadnike službi bezbednsoti. Drago mi je što ih vidim ovde i što će svoju budućnost vezati za jug Srbije – rekao je Vučić i dodao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << širom Srbije biti izgrađeno više od osam hiljada evra.

Predsednik je dodao da će gradnja biti kvalitetna i da će kvadrat koštati oko 400 evra.

- Gradnja mora da bude odlična i da ljudi budu zadovoljni – kaže Vučić.

Podsetimo, u pitanju je plan države da se pripadnicima službi bezbednosti trajno reši stambeno pitanje i prema najava tokom narednih godina širom Srbije biće izgrađeno oko osam hiljada stanova. Na rešavanje ovog pitanja čeka više od 14.000 policiajaca i oko osamh hiljada pripadnika Vojske Srbije. Predsednika je u Vranju dočekao veliki broj građana. Prva faza podrazumeva izgradnju četiri zgrade sa više od 186 stanova dok će u drugoj biti izgrađeno 198.

Predsednik je zamolio okupljene pripadnike službi bezbednosti da imaju što više dece jer je to najveća investicija za budućnost Srbije.

- Budućnost ove zemlje je vrednost naše politike. Sve drugo je tapkanje u mestu i vraćanje u ružnu prošlost koja je ostavila Srbiju i Vranje bez perspektive. Srbija je krenula u budućnost koju sama gradi. Krenuli smo u vreme u kojima ćemo živeti životom dostojnim življenja – rekao je Vučić.

On je naglasio da će stanovi biti obezbeđeni i za mlade i da će tada biti osigurana budućnost zemlje.

- Idemo u budućnost! Gradimo budućnost naše dece! Živela Srbija – poručio je Vučić.

Nakon govora uz gromoglasan aplauz predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić su istovremenim pritiskom na dugme pokrenuli izgradnju stanova u Vranju i Nišu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.