U centru Beograda, zbog promocije najmladjih oficira, više ulica zatvoreno za saobraćaj

Izvor: Beta, 11.Sep.2021, 06:39

U centru Beograda, zbog promocije najmladjih oficira, više ulica zatvoreno za saobraćaj

U centru Beograda, od 8.00 do 13.00 za saobraćaj će biti zatvoreno više ulica, zbog promocije najmladjih oficira Vojske Srbije, na platou ispred Skupštine Srbije.Ministarstvo odbrane je saopštilo da će u tom intervalu za saobraćaj biti zatvorena Takovska ulica, od 27. marta do Kneza Miloša.Ulica kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra kao i Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, takodje će biti bez saobraćaja.Zatvaraju se za saobraćaj i Trg Nikole Pašića od Terazija do Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša, Vlajkovićeva od Kosovske do Trga Nikole Pašića, Kosovska od Kondine do Takovske i Majke Jevrosime od Vlajkovićeve do Takovske.Biće zatvorena i ulica Dragoslava Jovanovića, s tim da će biti dozvoljen ulaz u garažu iz ulice Kralja Milana.Svečana promocija najmladjih oficira će početi u 10.00.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAĐANI, PAŽNJA! Centar grada biće blokiran od 8h, evo kada se otvara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2021

U centru Beograda, od 8 do 13 za saobraćaj će biti zatvoreno više ulica, zbog promocije najmladjih oficira Vojske Srbije, na platou ispred Skupštine Srbije...Ministarstvo odbrane je saopštilo da će u tom intervalu za saobraćaj biti zatvorena Takovska ulica, od 27. marta do Kneza Miloša. Ulica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.