U Pančevu promovisani novi podoficiri Vojske Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pančevu promovisani novi podoficiri Vojske Srbije

Nova klasa podoficira Vojske Srbije promovisana je danas u Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi, predstavljeno je 116 doskorašnjih profesionalnih vojnika, koji su odslušali osnovni kurs za podoficire i posle šestomesečne obuke proizvedeni u čin vodnika Vojske Srbije.

Trojici najboljih iz 13. klase, vodnicima Tanasiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Radosavljeviću, Bratislavu Žarkoviću i Zoranu Miloševiću, kao i trojici najboljih 12. klase osnovnog kursa za podoficire vodnicima Slaviši Nediću, Aleksandru Kostiću i Vladi Nenadoviću, uručeni su ručni satovi.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović rekao je da je ;odbrana otadžbine za srpski narod uvek bila više od obaveze.Najbolji polaznik 13. klase osnovnog kursa za podoficire vodnik Tanasije Radosavljević poželeo je najmlađim vodnicima uspeh u radu na novim formacijskim dužnostima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.